Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquests dies a Caracas està tenint lloc una reunió de la Federació Mundial de Joventuts Democràtiques (FMJD) on es decidirà el futur del XVII Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants després que caigues la candidatura de Bielorússia per problemes de l'organització d'aquell país.



El missatge principal d'aquesta reunió és que els festivals de la joventut com escenaris de solidaritat i lluita contra l'imperialisme es mantindran.



La reunió consultiva es fa -explica Tiago Vieria- com a part de la preparació del XVII Festival. Hi havia una proposta dels companys de Bielorússia, però desafortunadament no serà possible fer-ho allà. Per tant, aquest dos dies -divendres i dissabte- cal exposar les nostres idees sobre on i com s'organitzarà el Festival.



En aquesta reunió hi participen representacions de més de trenta països, entre elles una dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya.