Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya vol expressar el seu rebuig, una vegada més, davant els reiteratius atacs que de forma simbòlica o d´agressió física provoquen grups organitzats d´ideologia feixista. L´últim d´aquests es produí a la ciutat de Barcelona el passat dissabte 7 de setembre amb l´agreujant d´una persona ferida greu.



Considerem que l´administració pública ha de reaccionar contundentment, bloquejant qualsevol mena d´activitat d´aquests grups, desarticulant les seves organitzacions i prohibint qualsevol tipus de manifestació de caràcter filo-nacionalsocialista. Entenem que no es pot ser transigent amb aquells col·lectius que fomenten l´odi al desconegut, la xenofòbia, la guerra per la guerra o la superioritat d´una "raça" vers una altra.



Exigim al Govern de la Generalitat que articuli una resposta efectiva cap a la cada vegada major presència d´aquestes bandes, en comptes de discriminar i criminalitzar aquelles organitzacions i moviments socials que enfoquen la seva activitat d´acord amb uns objectius d´emancipació de les classes populars, millorant-ne així les condicions de vida i la dignitat de les persones i el poble.



Manifestem que és necessària una resposta unitària que en una sola veu expressi el rebuig i la incorformitat front aquest tipus d´organitzacions per part del jovent i dels moviments socials de Catalunya. Emplacem així al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya a dirigir un procés basat en l´unitat d´acció del moviment associatiu juvenil per lluitar vers aquelles organitzacions que directament o indirectament fan apologia del feixisme a casa nostra.



Per tot això expressa´t, recolzem la concentració antifeixista del 10 de setembre a les 18:30 a Plaça Sant Jaume de Barcelona.



CJC-Joventut Comunista

Barcelona a 9 de setembre del 2008