Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


L´Ajuntament del Prat, ha obert un compte corrent perquè les persones i entitats que ho vulguin puguin fer aportacions econòmiques en solidaritat amb el poble cubà de Gibara, agermanat amb el Prat de Llobregat, que ha sofert fortes destrosses a causa del pas de l´huracà Ike.

El número de compte és el 2100-0130-17-0200468840, de "la Caixa".

L´huracà Ike va arribar a Cuba el diumenge 7 de setembre a les set del vespre, al nord-est de la província d´Holguín, on van haver de ser evacuades més de 280.000 persones. Vents de 200 km/h ho destrossaven tot al seu pas. Setmanes abans, un altre huracà, Gustav, havia desolat la part occidental de l´illa de Cuba.

Segons informació del Poder Popular de Gibara, el municipi està plen de runes, postes i cablejat elèctric trencat, sostres totalment insostenibles, gran part del mur emblemàtic de la localitat està completament arrasat, gairebé la meitat de les escoles i el magatzem on es guardaven els aliments imprescindibles presenten danys importants, així com part de l´Hospital, la Biblioteca, el parc eòlic, l´aqüeducte d´aigües i al voltant de 19.000 de les 25.000 vivendes han estat arrasades.

La part més afectada de Gibara han estat els barris de El Güirito i El Caletone que, gairebé, han desaparegut.

http://www.aj-elprat.cat/archivos/116-913-document/CartellGibara.pdf

David Vicioso
Regidor de Participació

Ciutadana i Cooperació d´EUiA-ICV al Prat de Llobregat