Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


 Condemnem l'assassinat a sang freda del jove de 15 anys Alexandros-Andreas Grigoropoulos, comès per un policia en l'àrea atenesa de Exarchia.

La prefectura de les forces policials i el govern tenen una enorme responsabilitat en això.

Aquest incident és resultat de l'educació i orientació de les forces de seguretat que són dirigides contra el poble, contra el moviment popular i obrer, contra la lluita de la joventut.

Les mesures repressives de l'estat estan en plena sintonia amb l'atac contra la vida i els drets de la joventut al treball, a l'educació i a la jornada laboral estable, per mitjà de les relacions laborals flexibles. El seu objectiu és causar por als treballadors i a la joventut.




Els incendis i les destrosses no tenen gens que veure amb el moviment popular de masses. Tals atacs legitimen la violència i l'autoritarisme. D'altra banda, són utilitzats com coartada pel govern de ND així com els anteriors, per a ocultar el fet que l'objectiu de la repressió estatal és el moviment obrer popular.

L'única resposta efectiva a les provocacions del govern és el moviment popular organitzat; la mobilització combativa, organitzada i autoprotectora de la joventut. Les causes reals i la responsabilitat per aquest incident no haurien d'ocultar-se com ha ocorregut en altres casos (p. ex. Tortura a immigrants en comissaries de policia, pallisses a un estudiant a Tessalònica, etc.).

 Fem una crida a la joventut perquè expressi la seva indignació, perquè protesti, perquè condemni i faci responsables política i penalment, per mitjà de la seva lluita organitzada, als responsables dels atacs policials. Haurien de tancar les escoles, les universitats, els TEI(Instituts d'Ensenyament Tècnic), els IEK (Instituts de formació vocacional) i les escoles nocturnes. Les organitzacions de masses haurien d'emetre comunicats condemnant els atacs policials i organitzar manifestacions i concentracions massives. La joventut juntament amb el moviment popular obrer hauria de participar organitzadament en:

- La manifestació organitzada pel KKE i la KNE en tota Grècia contra l'autoritarisme estatal (a Atenes a les 18 hores a Omonia)

- En la vaga general de dimecres 10 de desembre juntament amb el moviment classista, PAME, en les manifestacions organitzades en 63 ciutats de tota Grècia (a Atenes a les 10:30 en Omonia).

 

www.kne.gr