Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El camarada, el company, l’amic Àlvar Badia, membre del Comité Central del Partit dels Comunistes de Catalunya, ens va deixar diumenge 4 de gener de 2009.La lluita incansable de l’Àlvar va estar i ha estat fonamentada per la cerca d’una societat lliure, amb justícia social i igualitària. Des dels anys de lluitador sindical a CCOO, fins quan va deixar l’empresa i va dedicar el seu temps a la lluita política, aquí i a d’altres indrets, així ha viatjat amb missatge solidari i revolucionari a Veneçuela, on tenia ganes de tornar a casa de la Rosita, a Colòmbia, la seva entranyable Cuba, Perú i Bolívia on segur va deixar la seva empremta comunista.Avui li diem gràcies i a reveure! Seguirem treballant per aconseguir els nostres objectius compartits!

Als Blogs dels seus camarades, als seus amics i amigues trobareu moltes referències que, una vegada més, ens recorden el molt que era estimat. Els seus companys del moviment de solidaritat amb Cuba o de l'Assemblea de l'Eixample d'EUiA, segur que sabran transmetre com era l'Àlvar militant i també l'Àlvar company i amic.En record de l'Àlvar podeu llegir el company Lluis Monerris; el company Gerard Baró; la companya Àngels Martinez; el company Pere Fernández; el company Sandro Maccarrone la companya Carmina Olivé; i al company Marc Navarro.Fins la victòria sempre Àlvar!