Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat divendres 15 de febrer la coordinadora dels CJC del Baix Llobregat/Hospitalet va assistir a la primera reunió per posar en marxa l'assemblea social de Cornellà.



A l'assemblea van ser convocats diversos moviments associatius de Cornellà així com persones independents on cada un va exposar i denunciar les problemàtiques de la ciutat agreujades per l’actual crisi del capitalisme, i la forma en que creien que ha de treballar l’assemblea.



Al final de la reunió es va convidar a tots els presents a sumar a més gent i a portar elaborat per la propera cita (en 15 dies) les propostes concretes per començar a formar una estructura solida de treball i començar a fer accions a la ciutat.
Més informació.