Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Diversos membres i amics d´Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) aniran durant els propers dies a Euskadi a treballar activament en la campanya electoral d´Ezker-Batua Berdeak per a les eleccions al Parlament Basc del proper 1 de març.

Recordar que EUiA col•labora amb Ezker-Batua Berdeak (EBB) des de les eleccions basques de 2001. Aquesta iniciativa d´EUiA s´enmarca en una resolució, anomenada "L´1 de març a Euskadi, Ezker-Batua Berdeak" , que va aprovar el passat dia 2 de febrer la Comissió Nacional de la formació, i que estableix que EUiA dóna suport a EBB per a què aquesta formació obtingui uns bons resultats en els propers comicis bascos.