Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


L´ Alternativa Jove-Joves d´EUiA, el grup de joves d´EUiA que compta amb 500 membres, va escollir ahir Julián Sesé com a nou coordinador. Sesé passa a substituir Xavi Nieto, el qual era coordinador d´Alternativa Jove des de juliol del 2007. Juntament amb la nova coordinació, els Joves d´Esquerra Unida i Alternativa van aprovar el calendari d´activitats del 2009 i uns nous plans de treball, que desenvoluparà el nou equip que dirigirà el grup de Joves d´EUiA.

Sesé, de 28 anys i Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, ha declarat que “amb aquest canvi es pretén enfortir l´organització dels joves d´EUiA i donar-li més autonomia respecte a Esquerra Unida i Alternativa”. En aquest sentit, ja s´ha acordat que cap a finals d´any se celebrarà la primera Assemblea de Joves d´EUiA, en la què es concretarà i se solidificarà l´ideari i els propòsits d´Alternativa Jove-Joves d´EUiA.