Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La manifestació convocada a Barcelona pels sindicats de l´ensenyament de Catalunya CCOO, USTEC-STEs, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT contra la política educativa del Departament d´Educació ha reunit al voltant de 80.000 persones. A Girona i Tarragona les manifestacions han aplegat 5.000 persones cada una, a Lleida unes 3.000.



La vaga de l´ensenyament que s´està duent a terme avui està tenint un seguiment global a Catalunya de més del 80% entre el professorat, segons les primeres estimacions. A la Primària, el seguiment és de més del 85%, mentre que a la Secundària ronda el 70%. A la concertada, en canvi, es calcula que el 15% dels professors han secundat la vaga.



Els sindicats i col·lectius estudiantils també s´ha sumat a la convocatòria, un exemple són els i les companyes del Col·lectiu d´Estudiants del Maresme.