Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els i les estudiants de Catalunya no estem sols, joves de tot Europa ens han fet arribar la seva solidaritat, condemnant la repressió i renovant el seu compromís per construir una Universitat pública, gratuïta i de qualitat, en els seus respectius països. La solidaritat de la resta de la joventut d'Europa, l'alegria amb què segueixen les nostres mobilitzacions pacífiques, i la consciència de compartir uns objectius comuns amb l'estudiantat del vell continent ens donen força i esperança per continuar amb les mobilitzacions.



La “Declaració de la Joventut Europea: Solidaritat amb els i les estudiants de Catalunya”, impulsada per l'àrea d'Internacional de la CJC- Joventut Comunista, ha estat signada per organitzacions juvenils d'onze països diferents, alguns propers com França i d'altres tan llunyans com Azerbaidjan.



Més enllà de la signatura, representants de totes aquestes organitzacions juvenils ens han fet arribar desenes de missatges en què ens transmeten el seu anàlisi però també el seu afecte. Des de França, Sebastien Marie, ens recorda que al seu país també s'estan mobilitzant contra la liberalització de l'ensenyament superior. Des de Grècia, Yiannis Gkiokas, considera que la repressió de les mobilitzacions estudiantils, forma part d'una política europea contra els drets democràtics i en particular, contra els drets dels i les



joves a l'educació i el treball, especialment en aquest període, en què el capital s'ha tornat més agressiu per que els pobles i la joventut paguin la seva crisi. O des de Bèlgica, Jouwe Vanhoutteghem assegura que les nostres mobilitzacions són encoratjadores per a la resta de joventut que lluita contra la mercantilització de l'ensenyament.



Per a més informació, a continuació podeu llegir l'edició catalana de la Declaració- també podeu consultar-la a http://education.joventutcomunista.org/-. Des de la Joventut Comunista, encoratgem als i les estudiants de Catalunya a organitzar-se per tal de construir un futur millor, aquesta és la millor manera de tornar la solidaritat que ens han donat!



Llegeix la declaració europea!