Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La plataforma unitaria y plural de solidaridad DEFENSEM CUBA quiere unir la celebración de la Fiesta Nacional de Cuba “26 de Julio” con la conmemoración de sus 50 años de revolución.



Por eso, ha organizado un acto político-festivo y gastronómico que se llevará a cabo el día 25 de julio, a partir de les 17:00 horas, a la Rambla del Ferrocarril, detrás de la estación, a la localidad de RUBÍ (Barcelona).



Están invitadas a participar activamente todas las asociaciones ciudadanas, de solidaridad y ONG’s, para montar un tenderete de información y venta de material muestra de los trabajos y actividades que realizan.



La fiesta tiene programados los actos siguientes:

Talleres infantiles y de salsa, conferencias, audiovisuales, cena popular y música en vivo (se adjunta el programa).



Les pedimos que hagan la máxima difusión.



DEFENSEM CUBA

Barcelona, 8 de julio de 2009.



ENTIDADES DE DEFENSEM CUBA



Organitzacions de solidaritat:

Amics de Cuba de Lleida; Amigos del Che; ASOPXI; As. de Cubanos en Catalunya “José Martí”, Ass. d’Amics d’Aguada de Pasajeros-Cuba a Catalunya; Ass. Cat. de Brigadistes a Nicaragua; Ass. Cat. per la Pau; Ass. d’Amistat amb el Poble de Guatemala; Brigada Catalana Venceremos; Brigada Dolores Ibárruri; Brigada Miguel Hernández; Brigada Rafael Alberti; Casa de Nicaragua; Casals d’Amistat amb Cuba de Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Blanes, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, el Garraf, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Figueres, Gavà, Mataró, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramanet, Sarrià, Tarragona, Viladecans i Terrassa; Centre Autogestionari de Solidaritat en l’Àrea Llatina; Centro Latinoamericano de Reus; Col•lectiu Obrer Popular del Vallès; Comissió d’Agermanament Horta-Boyeros; Comitè Català de Solidaritat Internacionalista; Comitè de Solidaritat amb Centreamèrica Horta-Carmel; Comitè de Solidaritat amb Centreamèrica d´El Prat de Llobregat; Comitè de Solidaritat amb Cuba Cerdanyola-Ripollet; DOAN; Fundació Pau i Solidaritat-CC.OO.; Grup de Solidaritat amb Cuba del Barcelonès; Grup de Solidaritat amb Cuba d’Esplugues de Llobregat; La veu del cor per ajudar al poble cubà; La Torna; MÓN-3; Nou Barris amb Cuba; Plataforma lleidatana contra el bloqueig i la llei Helms-Burton; SODEPAU i Treballem per Cuba, treballem per Boyeros.



Entitats:



Associació Catalana d’Expresos Polítics, Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ASNU), Avant, Casal Independentista de Sants “Jaume Compte”, Escola d’Adults Terra Baixa (El Prat), Federació Autònoma de Cooperatives de Treball Associat (FACCTA), Fundació Pere Ardiaca, JOC/JOBAC Nou Barris, Memòria Lluita i Resistència, Parròquia de Santa Engràcia i Ràdio Contrabanda.



Organitzacions ciutadanes:



CONFAVC (Confederació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Catalunya), FAVB (Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona).



Organitzacions sindicals:



Comisiones de Base, Intersindical-CSC, STAC (Sindicat del Taxi Autònom de Catalunya) i Seccions Sindicals de CC.OO. de: El Corte Inglés de Catalunya, Iberia, Telefónica y Titán.



Organitzacions polítiques:



Assemblea d’Esquerres del Vallès Oriental, CJC – Joventut Comunista, CUPA (Arbúcies), Endavant, Joves Comunistes –PSUC-viu, Joves Comunistes del Poble Cátala (JCPC), GER, PCC, PCE m-l, PCPC, PEC-MONTCADA, POR i PSUC-viu.



Organizacions territorials de DEFENSEM CUBA:



DEFENSEM CUBA, de l’Hospitalet de Llobregat, Osona, Sagrada Família (Barcelona) i Sant Martí de Provençals