Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Pel que fa al tema de la corrupció, el màxim dirigent d´EUiA ha declarat que “la crisi econòmica castiga els treballadors, i la corrupció castiga la consciència de la gent i les institucions”. Ha afegit que “ens quedarem a mig camí si només demanem reformes en els àmbits institucional i polític, doncs els corruptors sempre provenen del món econòmic”. Així, Miralles ha reclamat “noves legislacions” que controlin el model especulatiu, la bombolla immobiliària, les privatitzacions, el frau fiscal...



El coordinador general d´EUiA s´ha mostrat comprensiu amb la reacció ciutadana “de cabreig” a Santa Coloma de Gramenet, però s’ha preguntat “per què no hi ha manifestacions a les portes de les empreses que han facilitat la corrupció? Per què no davant del Palau de la Música”. Miralles ha afegit que “cal anar a fons i ser implacables tant en l’àmbit econòmic com en el polític”, perquè “si només situem el focus en el finançament dels partits i en la Llei electoral, i no es va a la base, la dels corruptors econòmics”, la conseqüència serà “el creixement del populisme i l’abstenció, quan el que cal és més democràcia política i econòmica”.