Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Des de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya, arrel de les crítiques expressades per Pilar Rahola en el seu article a La Vanguardia, volem fer-vos arribar el nostre suport incondicional al compromís del Consell de la Joventut de Barcelona en matèria de pau i solidaritat.

Entenem que el CJB, com a màxim representant de la joventut barcelonina, no pot quedar al marge de les reivindicacions dels i les joves de la ciutat, uns i unes joves que han expressat massivament el seu compromís per la pau i per la llibertat del poble palestí.

Saludem, per tant, la iniciativa de crear el Grup de Treball per al debat sobre l´estratègia no-violenta de boicot, desinversions i sancions a l´estat d´Israel, Grup de Treball al que intentarem sumar-nos durant els propers mesos.

Felicitem, en definitiva, al CJB per ser valent i no sotmetre la voluntat dels i les joves de Barcelona a la de Pilar Rahola.

Etiquetes de comentaris: ,