Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Davant la sentència del Tribunal Constitucional i la mobilització de la ciutadania catalana, els i les joves de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya considerem que:

1. La sobirania de Catalunya resideix en el poble català i no en els deu magistrats del Tribunal Constitucional. Rebutgem i no acatem la sentencia del Tribunal Constitucional.

2. Catalunya és una nació i com a tal, el seu poble té la legitimitat, el dret i el deure de decidir el seu futur sense tuteles ni limitacions de cap mena. Defensem el dret a l’Autodeterminació del poble català.

3. Les esquerres hem de ser capaces d’articular una proposta unitària davant les agressions als drets nacionals i als drets socials del nostre poble. L’ofensiva de l’oligarquia financera a través del neolliberalisme a Europa i del neofranquisme a Espanya ha de ser contrarrestada mitjançant la unitat de les classes populars catalanes evitant les practiques i discursos que pretenen dividir-les en funció de la seva adscripció nacional.

Per això, els i les joves de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya ens comprometem a:

1. Explicar la necessitat d’unir tota la joventut catalana en la defensa dels seus drets nacionals i socials, independenment de la seva procedència i adscripció nacional.

2. Reivindicar la nació com a expressió cohesionadora de la classe treballadora. És català qui viu i treballa a Catalunya, i per això denunciem els falsos debats que alimenten les burgesies catalana i espanyola pels seus interessos.

3. Crear i potenciar espais de lluita unitaris de la joventut catalana en defensa dels seus drets.

4. Treballar entre la joventut catalana per tal que la vaga convocada pels sindicats pel proper 29 de setembre contra les polítiques d’austeritat sigui un èxit que permeti recuperar la unitat de la joventut catalana.


Cal unitat per canviar la història,

Socialisme i autodeterminació!




Comitè Nacional de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya

Barcelona, diumenge 18 de juliol de 2010

Etiquetes de comentaris: