Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Extret d´EUiA



30/03/07. El dirigent d’EUiA i regidor de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona, Ignasi Fina, ha mort aquesta tarda després de no haver superat la crisi cardíaca aguda que va patir el passat 18 de març. Fina estava ingressat des de llavors a la Unitat Coronària de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.



Esquerra Unida i Alternativa lamenta profundament la desaparició del seu company, que actualment era membre del Consell Nacional de la formació. En els pròxims dies se li farà un acte d’homenatge i comiat després de la donació a la ciència del seu cos, tal i com era la seva voluntat.



Nascut a Barcelona, metge de professió, Fina era especialista en Medicina Laboral i Salut Pública. L’any 1980 va crear el primer centre municipal de Salut Laboral a la ciutat. Va ser membre fundador del Sindicat Democràtic Universitari d’Estudiants de la Universitat de Barcelona (SDEUB), fou lluitador antifranquista i fins avui era també membre de la direcció del Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC).



Ignasi Fina fou elegit regidor de l’Ajuntament de Barcelona a les darreres eleccions municipals del 2003, en la llista d’ICV-EUiA, i tot i que no repetia, per a les actuals tancava simbòlicament la llista de la coalició juntament amb les històriques lluitadores antifranquistes Maria Salvo i Neus Català. Actualment era el màxim responsable de la regidoria de Salut Pública en el govern municipal.