Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


- Un passeig per la Memòria. Els camins de l’exili i la resistència. (22-27 de juliol)

Ruta a peu pels Pirineus Orientals, que pretén fer un repàs in situ del que va suposar l’exili i la resistència antifranquista, tant pel que fa al Maquis com la infiltració dels militants antifranquistes per organitzar la resistència civil a la dictadura.Enllaçant amb aquestes activitats, clausurem les activitats d’estiu amb l’Escola de Joves d’EUiA (28-29 de juliol).

Les diferents activitats tenen caràcter independent, per tal de poder-les compatibilitzar amb la vostra agenda. Per tant podreu inscriure-us indistintament a una de les activitats, dues o tres, segons el vostre interès i disponibilitat.

La data límit per inscriure’s és el 10 de juliol. El nombre de places són limitades i seran assignades per ordre d’inscripció.Preus:

Travessa: 50 €; Escola d’Estiu: 30 €

“Pack” Travessa+ Escola d’Estiu: 70 €

Contacte: fundacio.lalternativa@gmail.com