Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Barcelona, 20 d’octubre del 2011

Davant l’anunci fet per ETA del cessament definitiu de la seva activitat armada, el PCC i la Joventut Comunista de Catalunya-CJC considerem que és una bona notícia, esperada i demanada des de fa molts anys per la societat basca i catalana. Considerem que amb aquest anunci estem davant del principi del final de la violència i que caldrà seguir caminant cap a la dissolució total de la banda armada i la normalització política a Euskadi.

El PCC i els CJC apostem per la política com a forma de canalitzar les legítimes aspiracions de construcció d'una societat socialment justa i nacionalment plena.

Ara, obert el camí de la convivència pacífica, cal diàleg, mobilització social i proposta política en què s'ha de tenir present el patiment de les víctimes del conflicte i la reinserció social dels seus actors. Cal també amplitud de mires dels poders públics, especialment dels estats de França i Espanya, perquè sigui la societat basca la que dirigeixi democràticament el seu destí.

PARTIT DELS I LES COMUNISTES DE CATALUNYA
CJC - JOVENTUT COMUNISTA DE CATALUNYA

Etiquetes de comentaris: , ,