Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Una delegació de la direcció de la Joventut Comunista de Toulouse ha vingut aquest cap de setmana a conèixer les lluites que està portant a terme la joventut catalana i intercanviar anàlisis i opinions amb la Joventut Comunista de Catalunya.

Durant la seva estada, els joves francesos han participat al 15è aniversari de la Casa de la Solidaritat, un espai unitari del moviment de solidaritat de Catalunya on hi participen, entre d'altres col·lectius el Moviment de Brigadistes. A més, han assistit a l'Assemblea de la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública on s'ha decidiit la convocatòria d'una vaga d'universitats pel proper 17 de novembre i també han tingut l'oportunitat de conèixer el frescor del teixit associatiu juvenil del lleure a la Festa Major de Les Corts.

Aquesta visita de la Joventut Comunista de Toulouse s'emmarca dins del procés d'enfortiment de les relacions internacionals de la Joventut Comunista de Catalunya.

Etiquetes de comentaris: , , ,