Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Durant els últims mesos, hem estat testimonis d'una vertiginosa successió d’esdeveniments a Síria, el poble del qual s'enfronta a importants desafiaments per a  mantenir la pau civil i social enmig de la creixent violència i les amenaces imperialistes.

Les potències imperialistes, amb els seus aliats a la regió estan treballant dur per crear les condicions i aprofitar la situació per interferir a Síria i imposar els seus plans de govern i control sobre el poble sirià. Els últims judicis del Consell de Seguretat de l'ONU són una prova més de les intencions i els plans dels països imperialistes per dur a terme la ingerència política i militar a Síria.

En aquests contextos, la Federació Mundial de la Joventut Democràtica reitera la seva posició de rebuig a qualsevol forma d'ingerència externa en els assumptes interns de països sobirans com Síria, i demana solucions per als creixents problemes interns entre el govern i l'oposició.

En aquest context, la FMJD està preocupada per la creixent violència a Síria i demana el seu cessament immediat, i l’inici del diàleg intern per garantir un futur de pau de Síria. El futur dels assumptes interns de Síria és un camí que ha de ser triat i recorregut pel poble de Síria i no per les bombes de l'OTAN. El poble sirià pot prendre les seves pròpies decisions i emprendre el camí del progrés social, sempre d'acord al seu propi interès i no d'acord als plans imperialistes dels EUA i dels seus aliats a la regió. A la FMJD ens consta l'alt nivell de consciència a Síria per iniciar valents plans de reconciliació que tindran en compte les necessitats de tot el poble de Síria.

Els models de d’intervencions estrangeres han estat sempre experiències destructives i sagnant per als pobles dels països involucrats, i qualsevol intervenció a Síria és només una garantia de la mort i patiment per al poble sirià. Un element molt important en la posició de la FMJD sobre Síria és la condemna dels plans dels EUA, la UE i Turquia per imposar els seus projectes polítics a través d'accions militars a Síria i al seu voltant.

La FMJD treballarà per combatre enèrgicament aquestes activitats i continuarà demanant solucions pacífiques interns davant els problemes existents a través del diàleg nacional.

Budapest, 10 de febrer de 2012


Etiquetes de comentaris: , , , , , ,