Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Hores d'ara hem de denunciar que la Policia està començant la repressió cap als diferents piquets que treballen sense parar per l'èxit de la vaga.

Ens informen des de Madrid que hi ha al menys 7 detinguts i que la Policia -armada fins les dents- està intimidant sindicalistes a les portes de la seu de CCOO. D'altra banda, a León, han estat detingudes quatre persones quan marxaven cap a casa després de participar en un piquet. A més a més, s'estan produint greus enfrontaments a Mercamalaga. La Policia ha ferit una persona i està disparant pilotes de goma.

Pel que fa a Catalunya, el punt calent ara mateix és la Zona Universitària. Sembla que les estudiants reunides en assemblea han detectat un secreta infiltrat i l'han fet fora de la reunió. La desmesurada i provocadora resposta dels Mossos d'Esquadra ha estat encerclar les facultats amb furgones.

Etiquetes de comentaris: , , ,