Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els moviments populars a l’Orient Mitjà continuen lluitant contra l’explotació i les agressions promogudes per l’imperialisme. Els joves, de mentre, han trencat la barrera de la por i creuen en el poder del canvi, fins i tot entre els atacs repressius que reben de les autoritats.

A Kuwait, els joves lluiten per canvis democràtics, contra la revisió de la constitució i l’adició de canvis no democràtics en aquesta. Tot i així, l’autoritat dels reis només entén el llenguatge de la violència i les agressions contra les justes demandes del poble. En els darrers dies, desenes de camarades han estat detinguts després de ser brutalment atacats per les autoritats. Van ser detinguts per alçar les seves veus i demanar pacíficament el dret legítim a canvis democràtics.

Una autoritat de reis i prínceps, amb directrius polítiques i econòmiques que hipotequen el país i els seus habitants sota els interessos imperialistes, mai podrà silenciar un poble en lluita. Els joves de Kuwait estan decidits a lluitar fins que s’obtinguin canvis democràtics i un sistema parlamentari.

La FMJD (Federació Mundial de la Joventut Democràtica, WFDY en anglès) exigeix la posada en llibertat immediata dels camarades i recolza a la joventut de Kuwait en la seva lluita. Tanmateix, condemna l’ús de la violència i la repressió contra el jovent i la població en general per part de les autoritats, que prioritzen els interessos dels seus reis, amb motivacions ocultes lligades a potències estrangeres, per sobre dels beneficis del seu poble.


Comitè Central de la FMJD
8 de gener de 2013

Etiquetes de comentaris: , , ,