Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ahir apreníem amb tristesa i rábia la notícia de la mort de Clément Méric, un jove d'esquerres, sindicalista i antifeixista, assassinat per un grup de neonazis a Paris. La nostra repulsa no té límits i denunciem que aquest assassinat covard i fastigós no és un fet aïllat i s'enmarca en l'escalada del feixisme a tot Europa, alimentada per la permissivitat dels partits de dretes.

Els CJC-Joventut Comunista considerem que cal ser absolutament contundents en la lluita contra el feixisme i per això ens sumem a la convocatòria unitària promoguda per la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme per aquest vespre. Clément, per tu i per totes, ni oblit ni perdó!
Concentració amb espelmes
en memòria de Clément Méric i de totes les víctimes del feixisme
avui divendres 7 de juny, a les 22h
davant el Consolat Francès
(Ronda Universitat, 22 bis, Barcelona)

Etiquetes de comentaris: , ,