Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La setmana passada va tenir lloc una trobada entre la delegació dels CJC Joventut Comunista de Catalunya i la Joventut Comunista d'Espanya (marxista-leninista) en el marc de consolidar i millorar les relacions entre les organitzacions juvenils comunistes.
La reunió va tractar sobre diversos aspectes de la realitat juvenil tant nacional, estatal com internacional. El dret a decidir a Catalunya, el moviment estudiantil, la lluita contra el règim monàrquic, la resistència i les alternatives a la crisi així com el procés constituient van ser alguns dels temes tractats entre les dues organitzacions.
Les delegacions van acordar mantenir i potenciar els canals comunicatius entre les dues organitzacions, així com explorar les possibilitats de portar a terme un treball unitari en el moviment estudiantil i altres moviments de masses; igualment, es va posar en comú la visió compartida de crear un referent polític per a Catalunya sobre els eixos de ruptura amb el règim i el dret a decidir del poble de Catalunya que prengui la forma de front ampli, de confluència entre els sectors populars i la classe treballadora. De la mateixa manera, les delegacions avançaren els seus anàlisis sobre la necessitat de construir l'organització de combat de la joventut sobre la base dels principis marxistes i explicaren els avanços respectius en aquest àmbit.

CJC - Joventut Comunista de Catalunya
Joventut Comunista d'Espanya (m-l)
Barcelona, Juny 2013.

Etiquetes de comentaris: ,