Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Una trentena de joves sota el nom de Joves per una Catalunya d´Esquerres s´han concentrat davant la seu nacional de CiU a BCN per posar a disposició de la ciutadania el "ConfidencialCat-2"



Amb aquesta rèplica al DVD editat per CiU, s´ha volgut dir les veritats que el DVD no ensenya sobre el govern catalanista i d´esquerres, perquè a la gent jove: "no ens calen notaris per dir veritats."



En l´informe es mostren comparatives d´inversions econòmiques entre els darrers tres anys del govern CiU i els tres anys de Tripartit, en els pilars socials bàsics com són la salut, l´educació i els serveis socials.



A més s´ha informat a la gent concentrada i als mitjans de comunicació que hi haurà noves accions i de la propera estrena del "ConfidencialCat3, l´esquerra contraataca", amb més i millor guió...



Des de la CJC-Joventut Comunista recolzàvem activament aquesta acció, com totes les activitats que vulguin impulsar un govern d´esquerres a Catalunya.



Diverses persones de l´organització hi han participat, i animem a estar pendents de futures accions, per tal d´assistir-hi i tenir encara més força per una nova i millor edició del Tripartit després de les eleccions al Parlament de l´1 de novembre.



PER UNA CATALUNYA D´ESQUERRES!

MAI MÉS CIU AL GOVERN!