Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dissabte 14 hi va haver, a la plaça del Mar de la Barceloneta, el concert de cloenda de les Jornades per la UPEC 2007. Un espectacle gratuït que va reunir més de 1.000 persones a la vora de la platja.



A les 20:30 el grup manresà Gossos va encetar el show amb les seves cançons més mítiques, despertant l’eufòria dels presents. En acabar, el grup lleidatà Pastorets Rock, va sorprendre els assistents amb un repertori molt enginyós de cançons catalanes amb ritme rocker, que va encantar la gent.



Amb aquest concert es posava fi a unes exitoses Jornades per la UPEC 2007, una setmana de conferències de temàtica d’actualitat on els participants s’han mostrat molt participatius.



Text extret de www.upec.cat