Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ahir diumenge era escollit un comunista President de la República de Xipre i el Die Linke (L´Esquerra) obtenia set diputats al Land d'Hamburg a Alemanya. Això demostra com els i les treballadores europeus comencen a veure que les receptes neoliberals impulsades per la Unió Europea van en contra dels seus interessos i que cal donar-hi una resposta.

La resposta ha de passar per una mobilització popular per garantir els drets aconseguits pel moviment obrer el darrer segle i per ampliar-los, així com un augment de la representació institucional que permeti dur la veu dels moviments a les institucions.

Els CJC-Joventut Comunista ja hem felicitat a les formacions juvenils comunistes de Xipre i Alemanya i continuarem treballant per què el proper 9 de març aquest avenç de l´esquerra a Europa sigui també un avenç d'EUiA-ICV a Catalunya i d'IU a Espanya.