Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El Punt

M. LACÀRCEL. Altafulla



La subcontractació de personal a la central nuclear d´Ascó és una de les proves per les quals els joves d´EUiA van declarar culpable l´empresa que gestiona la central, en el judici simulat ahir al matí a Altafulla en els campaments anuals dels joves d´aquesta formació. Segons el cap nacional d´Alternativa Jove-Joves d´EUiA, Xavi Nieto, la subcontractació de personal a la central suposa «una baixa especialització en els treballadors, i posa en perill tota la població». A banda, el jurat també va assenyalar com a còmplice de l´incident el Consell de Seguretat Nuclear (CSN) per la falta de control i d´informació sobre la fuita d´Ascó.



Per la seva banda, el coordinador d´EUiA del Camp de Tarragona, Josep Maria Vázquez, va considerar «inadmissible» que fossin entitats ecologistes qui denunciessin el cas, i no pas els mateixos responsables de la central i del CSN. En aquest sentit, el portaveu d´IU-ICV-EUiA al congrés dels diputats, Joan Herrera, sol·licitarà la creació d´una ponència perquè el CSN expliqui a la cambra què va passar exactament a la central.



Més informació a la web d'EUiA