Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La reunió ordinària del Comitè Nacional, cel·lebrada el passat diumenge 13 de març, va servir per fixar les bases del X Congrés de la CJC - Joventut Comunista de Catalunya que se celebrarà el proper maig del 2012. El X Congrés ha de servir per donar eines a la joventut catalana i als moviments socials per a respondre al nou escenari polític a Catalunya, a la crisi econòmica mundial i als injustificats atacs i agressions als drets socials de la classe treballadora. En aquest procés congressual serà molt important la participació de tots els moviments socials, sindicats i altres organitzacions juvenils que conformen l’esquerra transformadora catalana.

En altres punts de l’ordre del dia, el Comitè Nacional va aprovar l'informe polític amb l'anàlisi de la situació de les revoltes als països àrabs, el procés de canvi d'Islàndia i la situació política i social a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol.

A Catalunya ha calgut poc temps per a comprovar que el govern de CiU ni suposa un canvi ni es tracta del “govern dels millors”. El nou govern d’Artur Mas s’ha estrenat atacant els pilars bàsics de l’Estat del Benestar com són l'educació, la universitat o la Salut. Des de la CJC ens comprometen a organitzar la gent jove per a construir la resposta i aturar les injustificades retallades que suposen un atacs frontal als drets socials de la classe treballadors.

A l'Estat espanyol cal destacar el suport dels CJC al nou procés de diàleg per a aconseguir la Pau a Euskadi. La renúncia a la lluita armada per part de l'esquerra abertzale obre la porta a una situació immillorable per a aconseguir la Pau a Euskadi que no es pot deixar desaprofitar. També es va analitzar l’acord entre sindicats, patronat i Govern de l'Estat. Els CJC no estem d’acord amb aquest pacte que suposa un nou retrocés injustificat als drets socials dels i les treballadores.

Per últim, es va aprovar que la Festa Revolució d’enguany es cel·lebri al Parc Central del Poblenou el proper 2 de juliol, sent aquesta a l’aire lliure, el que suposa un pas endavant en l'organització del festival anual de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya.

Etiquetes de comentaris: , , , ,