Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El darrer dissabte 12 de març, a les Cotxeres de Sants, una cinquantena d’associacions juvenils van participar a la 46ena Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona. Durant la mateixa, els i les delegades van aprovar els nous estatuts, les línies d’actuació i la composició d’un nou Secretariat en què destaquem la presencia d’Antoni Moragas en representació de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya i la presidència de Pau González del Consell de la Joventut d'Horta i Guinardó. Davant la presència del Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el nou president del CJB ha demanat a les administracions "que ens ho posin fàcil".

La resta del Secretariat estarà format per JERC, ESPLAC, Acció Jove, DONA, AJEC i l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana.

El CJB dona suport a la lluita de la joventut de la riba sud del mediterrani

Abans de donar per finalitzada l’Assemblea, Lluís Monerris, delegat de la CJC-Joventut Comunista, va defensar una Resolució d’urgència de suport a la lluita de la joventut de la riba sud del mediterrani, presentada per Alternativa Jove, que va ser aprovada sense cap vot en contra. En la mateixa, el CJB es “compromet a cooperar amb les lluites dels moviments juvenils de la riba sud del mediterrani” i “s’oposa a qualsevol mena d’intervenció militar estrangera a la regió”. A més, el CJB renova el seu compromís amb la lluita del poble i la joventut sahrauí per a la seva plena emancipació nacional”.

Etiquetes de comentaris: ,