Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya ens hem sumat a la mobilització massiva contra les retallades del passat dissabte 14 de maig i vam realitzar un vídeo cridant a la participació.

Prop de 200.000 persones vam transcorre Via Laietana i Passeig Colom fins arribar al Parlament, reivindicant el manteniment i millora dels serveis públics, i cridant en contra de les retallades iniciades pel govern central del PSOE i accelerades pel govern de CiU de la Generalitat.

Vam fer sentir el malestar de la ciutadania per les mesures antisocials impulsades pel Govern català amb l’excusa de la crisi. Convocada per 209 entitats i organitzacions socials de diferents àmbits, la mobilització de dissabte va servir per fer evident el rebuig a les retallades i al desmantellament dels serveis públics, així com per reclamar una sortida social de la crisi.


Mireu el vídeo de la manifestació:


Etiquetes de comentaris: , , , , ,