Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Davant les mobilitzacions dels darrers dies impulsades pel moviment ciutadà “Democràcia Real JA” arreu de l’Estat, Alternativa Jove – Joves d’EUiA declarem que ens sentim reflectits en les demandes i reivindicacions exposades per aquesta plataforma: justícia social, lluita contra l’atur, serveis públics de qualitat, futur digne per a la joventut, canvi del model productiu, reforma de la llei electoral per acabar amb el bipartidisme, transparència en la gestió pública, etc.

És per això que els i les militants d’Alternativa Jove estem participant, de manera activa, individual i respectuosa, en les mobilitzacions i acampades que es van convocant.

A més a més, rebutgem els intents de criminalització per part de la dreta política i mediàtica d’aquest moviment de protesta, ja que “Democràcia Real JA” ha manifestat reiteradament el seu caràcter pacífic.

Denunciem que, darrera d’aquesta criminalització, s’oculta la intenció de silenciar les demandes produïdes per la intolerable situació d’escanyament a què les contrarreformes (laboral, de pensions, etc.) del govern del PSOE a Madrid i les retallades socials de CIU a Catalunya estan sotmetent els treballadors i treballadores, especialment els i les joves.

Etiquetes de comentaris: , , , ,