Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Durant les darreres setmanes s'han multiplicat les mobilitzacions que reclamen una alternativa política al neoliberalisme a Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol. Els governs de Catalunya i del Regne d'Espanya, en consonància amb la resta de governs de la Unió Europea han intentat fer-nos creure que l'única manera de sortir de la crisi econòmica, política i social era de la mà de la banca i de l'oligarquia internacional. Les mobilitzacions no són més que la constatació que els i les joves ni acatem ni ens resignem; ens indignem i reaccionem perquè sabem perfectament que hi ha una alternativa política, econòmica i social al neoliberalisme.

Des de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya sempre hem defensat que l'organització i la mobilització son pilars bàsics per la transformació social i és per això que hem participat a les mobilitzacions que s'han dut a terme i animem a la nostra militància i al conjunt de la joventut catalana a sumar-s'hi.

Els i les joves de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya ens comprometem a treballar per a una major entesa i coordinació entre els diferents subjectes mobilitzats, convençuts i convençudes que només sumant des de la pluralitat serem capaços i capaces de recuperar el nostre futur.

Dels i les joves del futur, dels i les joves la revolució!
Tots i totes a Plaça Catalunya!

Etiquetes de comentaris: , , ,