Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Reunides 100 persones, algunes a títol individual, d’altres en representació de col·lectius, sindicat, candidatures i associacions culturals, principalment de Vilanova, però amb presencia també de Cubelles, Ribes i Sitges, avui dijous 19 de maig a l’Ateneu Vilanoví, acordem fer públics els nostres acords i el nostre posicionaments arrel de les darreres agressions perpetrades pel candidat i altres membres de la formació mafiosa i racista Plataforma x Catalunya a Vilanova i la Geltrú. I aquests són:



- Condemnem les darreres agressions físiques i verbals: les agressions de dissabte a la Plaça Charli Rivel, les amenaces de mort individuals a diferents joves i la darrera agressió física ahir al portaveu d’UCFR, davant del seu fill.



- Volem alertar de l’estratagema publicitària que està practicant Plataforma x Catalunya a la nostra ciutat i a d’altres poblacions, consistent en provocar situacions de tensió que després corren a denunciar per obtener dels mitjans de comunicación els minuts i l’espai que d’altra forma no han obtingut. Per tant, demanem a tothom que no entri en cap provocació d’aquests individus.



- Mostrem la nostra preocupació davant l’actuació, al nostre entendre equivocada , dels cossos policials en algunes de les agressions citades més amunt, que ens deixen en situación d’indefensió jurídica contra aquestes agressions i instem els responsables de la seguretat ciutadana a prendre partit en l’assumpte.



- Volem donar a conèixer la naturalesa de la formació PxC i, més en concret, la deu seu alcaldable per Vilanova. Exmilitar, persona violenta, condemnat a presó per tràfic il·legal d’immigrants i que té fins a 23 denúncies per estafa al jutjat que perpetra impunement través de la seva actual empresa Movisa.



- Davant de les amenaces i agressions físiques i verbals, i davant de la incitació continuada a la violencia i a l’odi racial, demanem que s’obrin les dil·ligències pertinents per portar aquesta formació a la seva il·legalització i exclusió de les institucions publiques.



- Finalment, anunciem la convocatoria d’una gran manifestació de rebuig a l’odi racial i al feixisme i a favor de la convivencia en la diversitat, que convoquem per al proper divendres 27 de maig, a les 20h, a la Plaça de les Neus. En especial, reclamem la presència de tots els partits polítics democràtics de la comarca, alhora que demanem el suport de tot el teixit social i associatiu de la comarca . Després de les eleccions, farem públic i presentarem el contingut, manifest i suports de la convocatoria.



Així mateix, l’assemblea acorda demanar una reunió dels partits democràtics locals demà divendres perquè adoptin mesures immediates davant del perill de més provocaions d’avui fins a les eleccions. Alhora, l’assemblea decideix sortir demà divendres, darrer dia de campanya, a explicar als barris i carrers de la nostra ciutat qui és i qui són aquesta gent, a través d’un cartell de denuncia. Per la qual cosa, demanem als partits en solidaritat que s’abstinguin d’encartellar demà divendres a partir de les 20h, hora en què des de la Plaça de la Vila sortiran els grups informatius cap als diferents barris de la ciutat.



Sense més, l’assemblea es torna a convocar dilluns vinent a les 20h, a l’Ateneu Vilanoví (Pl. Llarga, 19), on es decidirán i faran públics els darrers detalls sobre la mobilització ciutadana convocada.







Assembea extrordinària d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme del Garraf

Etiquetes de comentaris: , ,