Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



El Partit dels i les Comunistes de Catalunya rebutja la intervenció policial desproporcionada que ha tingut lloc aquest matí contra diverses acampades reivindicatives que estan tenint lloc a Catalunya d’ençà del 15-M i a les quals donem suport.

Cal fer especial esment als fets d’aquesta matinada a Pl. Catalunya on el cos de Mossos d’Esquadra ha respost amb desproporcionada violència davant el desconcert dels i les qui, pacíficament, exercien el seu dret de reunió a la plaça. El resultat ha estat, fins al moment, de més d’una cinquantena de ferits i ferides que estan acudint a diversos centres d’atenció primària per ser atesos/es i poder efectuar les pertinents denúncies.

Defensem el dret democràtic de reunió , de concentració i de discussió a les places públiques. Considerem que els conflictes polítics i socials s’han de solucionar amb diàleg i sentit democràtic. Demanem responsabilitats polítiques al màxim nivell per aquests gravíssims i innecesaris fets.

Fem una crida a la ciutadania a continuar manifestant-se pacíficament. Cal aturar la política d’austeritat i les retallades, així com la subordinació dels poders públics als mercats financers. És urgent regenerar i aprofundir aquesta democràcia limitada que tenim.

Recolzem i animem a participar a la marxa contra les retallades en sanitat, convocada aquesta tarda a les 17h a la Pl.Colón i que acabarà a les 19h a la Plaça Catalunya.

Barcelona, divendres 27 de maig de 2011


Partit dels i les Comunistes de Catalunya