Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


En un moment en que l'atac contra els drets dels i les treballadores és més ferotge que mai, amb les retallades socials del govern de CiU a la Generalitat i del PSOE a l'Estat, davant l'increment de l'atur, 700.000 persones a Catalunya amb uns percentatges d'atur juvenil escandalosos; la gent jove hem d'ocupar el carrer i així ho vam fer en la diada del 1r de Maig a les diverses manifestacions convocades a tot el territori català.

A la manifestació de Barcelona, com ja fa sis anys, es va organitzar el bloc jove pel Primer de Maig ACTUA on els CJC-Joventut Comunista de Catalunya participem conjuntament amb gent jove de l'esquerra transformadora del país.


A la resta del territori, ha hagut manifestacions a Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. En total, els sindicats han programat unes vuitantena d’actes i mobilitzacions arreu de Catalunya.

Vídeo TV3: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3499410

Etiquetes de comentaris: ,