Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dimecres 4 de maig, la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró va convocar una concentració davant de l'Ajuntament en paral·lel al ple municipal per protestar contra les retallades del Govern de la Generalitat de CiU.

A la protesta secundada per diverses organitzacions membres de la Coordinadora, com CCOO, la Federació Associacions Veïnals de Mataró (FAVM) o ICV-EUiA, van participar unes 300 persones reivindicant el dret de la salut pública.

Els CJC - Joventut Comunista de Mataró no hi vam faltar, igual que no faltarem a la Manifestació contra les retallades del proper dissabte 14 de Maig a les 11 del matí a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Perquè Retallar és noCiU! No a les retallades!


Etiquetes de comentaris: , ,