Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Manifest unitari de les organitzacions juvenils comunistes de Catalunya denunciant l'agressió contra una militant del PCPC a la manifestació alternativa del 1r de Maig.

A causa d’un problema de salut, una militant del PCPC que no podia seguir amb el ritme accelerat de la manifestació va anar endarrerint-se del bloc on participava fins a arribar a la cua de la manifestació amb la seva bandera roja amb la falç i el martell. A la cua de la manifestació es trobava un grup d’elements encaputxats realitzant destrosses al seu pas, que al veure la citada militant comunista i el seu acompanyant sostenint dues banderes roges, van començar a increpar-los al crit de “¡Fuera banderas rojas! ¡Fuera comunistas!”. Davant d’aquesta actitud, la companya va acostar-se a un dels individus que proferia els crits, quan aquest després de mantenir un breu intercanvi de paraules amb aquesta li va proferir un cop de puny a la cara, que li va comportar la pèrdua de les ulleres i la exposició a les càrregues policials que ja s’estaven produint i de les quals va tenir dificultats per escapar degut als citats problemes de salut.

Davant d’aquests fets, els sotasignants volem manifestar:

1. La nostra solidaritat amb la companya agredida i el nostre suport davant de l’agressió patida.

2. La nostra condemna de l’agressió a un militant polític en el marc d’una manifestació contra les retallades socials i pels drets dels treballadors i les treballadores.

3. Denunciar l’anticomunisme evident d’aquesta agressió, que és una tònica habitual per part d’alguns sectors suposadament anticapitalistes de la ciutat de Barcelona.

4. Reafirmar-nos en la voluntat unitària de les mobilitzacions socials, lluny d’actituds sectàries que únicament debiliten els moviments populars.



ATUREM L’ANTICOMUNISME!

Signen:

CJC/JCPC
CJC - Joventut Comunista de Catalunya
Joves Comunistes

Etiquetes de comentaris: , ,