Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El projecte consisteix en col·laborar durant una temporada, en el muntatge de la Festa do Avante, festa del Partit Comunista Portugués (PCP) i l'event político-cultural més important de la península ibèrica. Les brigades participen com un membre més del PCP dins de les brigades de treball en les tasques de muntatge i acondicionament prèvies a la Festa i durant els dies de la Festa (primer cap de setmana de setembre) participen al restaurant que any rere any muntem els i les comunistes catalanes.

Però com no tot serà treballar durant la festa, la resta del temps el podem dedicar a veure els concerts i paradetes, a menjar els suculents menjars de les diferents regions de Portugal i del món o simplement estirar-se a la fresca de l'ombra que tant curosament hauran muntat els nostres camarades dies abans per descansar.

Qüestions positives d'aquesta brigada:
  • La increïble sensació d'estar muntant una cosa enorme i transcendent que veus culminar, quan sota la mirada atenta de centenars de banderes vermelles milers de persones entren al recinte de la Festa sota l'alegre cant de l'Avante Camarada i la Carvalhesa.
  • Viure en sentit ampli la camaraderia en estat pur dels i les camarades portuguesos, sentir que malgrat venir de lluny ets un igual i cap diferència més enllà del portuñol us separa.
  • Les nits amb guitarra i cervesa que acaben a la 1.00 perquè al dia següent s'ha de treballar dur.
  • Conèixer l'autèntic significat de les paraules: a manhà
  • Unes vacances diferents de treball voluntari alegre i combatiu.
  • I viure els tres dies d'una Festa ja prou emocionant, divertida i conmocionadora, amb el control i la coneixença que quinze dies previs et donen.
Així doncs poca cosa més a dir, qualsevol persona interessada en anar pot dirigir-se a nosaltres usant el formulari de contacte, via email o telefon, per preguntar qualsevol dubte i cal donar-se presa en confirmar ja que estem parlant de viatjar a mitjans d'agost i les places són limitades.


Comissió Festa Avante
25 d'abril sempre, Fascismo nunca mais!

Etiquetes de comentaris: , , ,