Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.El proper dissabte 2 de Juliol se celebrarà als Jardins del Parc Central del Poble Nou de Barcelona l’edició de la Festa Revolució 2011 a continuació del míting final de la Festa Avant del PCC.

La Festa, es el punt de trobada en el que la gent jove d’esquerres es troba amb els i les comunistes dels CJC per intercambiar arguments però també compartir estones de lleure, ballant al son de la rumba combativa de Mas Vale Tarde Ke Nunca, el rock d'Intromental i com a cap de cartell l'ska The Kluba (nou projecte d'Skalariak).

La Festa és on acabem el curs i on agafem i donem forces, i acabem de teixir les xarxes de complicitat i solidaritat entre el jovent roig que permeten continuar en la necessària lluita per un futur millor absolutament necessari.

Un futur on sense retallades, amb educació de qualitat però sobretot un futur que superi el capitalisme i les seves crisis que ens matxaca al jovent amb taxes d'atur del 45%, amb feines precàries, amb sort pagades com mileuristes. Aquest és el seu futur, però el jovent i les classes populars comencen a reaccionar a lluitar per la democràcia, per una democràcia controlada pel poble i no pel capital i els i les comunistes sabem que si el present és de lluita, el futur ÉS NOSTRE!

Aquí teniu els vídeos que s'han fet per difondre la Festa Revolució 2011:
i teniu els enllaços a la web, twitter i facebook de la Festa Revolució.

Alegres i combatius!
Festa Revolució 2011, la festa dels CJC - Joventut Comunista de Catalunya!

Etiquetes de comentaris: , , ,