Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La Federació Mundial de Joventuts Democràtiques ha rebut el missatge enviat pel President Hugo Chávez, on de forma valenta informa dels resultats de la intervenció quirúrgica a la que ha estat sotmès recentment, de la que es recupera correctament.

Durant els darrers dies hem assistit a una dura ofensiva de la dreta internacional i d'Amèrica Llatina, intentant manipular la informació sobre la salut del President Chávez. Al seu missatge, Chávez ha clarificat que segueix necessitant tractament mèdic i, tot i el seu repòs, ha seguit en la seva tasca com a cap d'estat, executant les mesures necessàries pel benestar del poble de Veneçuela.

La FMJD, el nom de les seves organitzacions membres i amigues, i de tota la joventut progressista del món envia un missatge de suport i solidaritat al President Chávez, desitjant-li una ràpida recuperació per continuar donant exemple a tot aquells qui desitgem un món millor. Ens reafirmem, també, en el nostre suport al poble, a la joventut i a la Revolució Bolivariana de Veneçuela, que està construint una ciutadania lliure i un país sobirà que inspira la joventut progressista i anti-imperialista de tot el món.

Budapest, 1 de juliol de 2011
Comitè Central de la FMJD

Etiquetes de comentaris: , , , ,