Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



El passat cap de setmana 8,9 i 10 de juliol la Joventut Comunista de Catalunya va organitzar la Setena Edició dels Campaments de Formació "J.M. Céspedes", a la localitat de Fogars de Montclús.
En aquesta edició les activitats formatives van girar entorn a seminaris sobre lluita de classes i experiències en la construcció del socialisme, la revolta popular d'Egipte, vida i obra d'Antonio Gramsci i sobre el moviment "15-M".
Aquestes activitats de formació i debat, foren complementades per diversos tallers d'agitació i propaganda així com activitats lúdiques.

Aquests campaments, han servit per augmentar els coneixements polítics de la militància, per a poder intervenir millor i d'una manera més revolucionària en la realitat que ens envolta. Així com per a millorar els llaços d'amistat i camaraderia entre els companys i companyes que lluitem per un món millor.

Etiquetes de comentaris: , ,