Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat 13 de Juliol, els rectors de les universitats públiques catalanes van demanar al Parlament que les retallades pressupostàries no siguin tant severes. Els arguments que van exposar feien referència al possible decrement en la qualitat de la docència i, sobretot, el de recerca i innovació, un camp en el qual els centres catalans han millorat molt els últims anys. Així, han demanat al Govern que no retalli les aportacions a les universitats un 16%, sinó un 10%, per no haver d’aplicar reformes estructurals que podrien dificultar l’èxit futur de les universitats.

El 15 de Juliol son els rectors de les universitats espanyoles els que han alçat la veu, anant molt més enllà en les reclamacions. El president de la Conferència de Rectors (CRUE), Federico Gutiérrez-Solana, ha dit als mitjans que “Sense una aposta decidida pel coneixement, serem, a tot estirar, una platja d’Europa amanida una mica amb el patrimoni cultural, històric i natural”.

Universitats i Administració es troben, doncs, en una posició confrontada. Però, i els estudiants? Què en pensen de tot plegat? Per a esbrinar-ho, avui és amb nosaltres al programa TotsXTots de ComRàdio Aldo Reverte, responsable de la Comissió de Política Universitària de l’Associació d’Estudiants Progressistes.

Aquí podeu trobar l'àudio:







Etiquetes de comentaris: ,