Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


En un comunicat, l'organització juvenil també denuncia que la nova reforma laboral "eternitza els contractes temporals i de pràctiques" i "condemna a la precarietat"

Alternativa Jove, la branca juvenil d’Esquerra Unida i Alternativa, vol denunciar l’exercici d’hipocresia del govern de l’estat, que recupera, a mitges, l’impost sobre el patrimoni, que ells mateixos van fer desaparèixer, però es nega a reformar en un sentit progressiu la fiscalitat de l’estat ni té intenció d’actuar contra el frau fiscal de les grans empreses i fortunes.

A poc més de dos mesos de les eleccions, el PSOE intenta distanciar-se del PP davant l'opinió pública amb una mesura cosmètica, temporal, i plagada d’excepcions. Aquesta no és la política fiscal progresiva que necessitem, no és més que un intent de cop d’efecte electoralista per intentar fer oblidar als ciutadans i ciutadanes les darreres mesures d’un govern cada dia més escorat a la dreta.

Aquesta 'recuperació' es produeix, a més, la mateixa setmana que el PSOE aprova, amb l’ajuda inestimable del PP, el seu soci preferent, una nova reforma laboral que eternitza els contractes temporals i de pràctiques. Un atac més als drets dels treballadors i les treballadores, que afectarà sobretot a la gent jove, condemnant-nos, encara més, a la precarietat.

Per aquests motius, Alternativa Jove-Joves d’EUiA fa una crida a la joventut catalana a no deixar-se enganyar, a continuar i enfortir les mobilitzacions contra les polítiques antisocials del govern, i el proper 20 de novembre, a recordar qui ha estat el principal responsable de la pèrdua de drets que estem patint, i fer-li-ho pagar també a les urnes.

Etiquetes de comentaris: , ,