Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Com cada any, el primer cap de setmana de setembre, el Partit Comunista Portugués (PCP) cel·lebra la seva festa anual, la Festa do Avante. Els i les comunistes catalans hi participem amb una brigada de treball voluntari, una delegació política i el montatge d'una parada amb botiga i bar.

La brigada de treball voluntari Alvaro Cunhal va marxar el 19 d'Agost per participar en les brigades de muntatge i decoració de la Festa conjuntament amb membres del PCP, aquesta col·laboració ens ha permès estretar vincles amb els i les camarades portugueses, convertint així, la participació a la Festa, en una oportunitat única de conèixer des de la seva creació l'event cultural i polític més gran de Portugal.

Com és habitual en aquesta brigada, durant els tres dies de la festa, s'ha treballat conjuntament amb camarades del PCC i dels CJC en l'espai internacional en una botiga i una tasca amb productes catalans que tenen un gran èxit d'acceptació entre l'assitència de la Festa.

Finalment la delegació política va aprofitar per estrenyer les relacions polítiques i fraternals amb altres partits i joventuts comunistes.

Etiquetes de comentaris: , ,