Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.Més drets nacionals i més drets socials ha estat la reivindicació d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA en la manifestació de la Diada nacional d'enguany, que ha tingut lloc al centre de Barcelona. La manifestació ha recorregut la Ronda de Sant Pere fins arribar a l'Arc de Triomf.

La portaveu d'EUiA, Mercè Civit, ha declarat que per EUiA la Diada és una jornada reivindicativa i que aquest any, a més de denunciar les retallades impulsades pel Govern de CiU i defensar les conquestes socials que estan en perill, la formació també reclama un referèndum pel canvi polític de fons que significa la reforma de la Constitució per fixar el límit del dèficit públic. Així mateix, Civit ha lloat el model d'immersió lingüística perquè "ha permès que el català sigui un element de cohesió social, de convivència i d'unitat de les classes populars."

Etiquetes de comentaris: , , ,