Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El proper cap de setmana (dissabte 17 i diumenge 18) els CJC fem els VI Campaments d'Inici de Curs, amb l'objectiu d'iniciar el curs en germanor, compartint moments de discussió, debat, però també de gresca i alegria davant del curs polític d'intensa lluita que comencem, on caldrà lluitar contra la involució democràtica, contra les retallades socials i per sortides justes a la crisi, la contesa electoral estatal, contra l'avenç del feixisme i la xenofòbia! Hi ha molta feina a fer, comencem amb ànims! El programa serà:

- Dissabte:
10:30h arribada a l'alberg i acomodament
11:30h inici del taller d'agitació i propaganda
14:00h Dinar
16:30h La solidaritat internacional des dels CJC, amb la participació de les Brigades de Moviment de Brigadistes
19:00h Activitat sorpresa

-Diumenge:
10:00h El Moviment Obrer a Catalunya, dues lluites actuals SEAT i Yamaha. Amb la resp. del PCC de Seat i el resp. del PCC de la Yamaha.
12:00h Situació política avui a Europa, Espanya i Catalunya; com a on va l'esquerra alternativa. Amb el Secretari General del PCC, Joan Josep Nuet
14:00h Dinar
16:00h Recollir i marxar
19:00h A BCN, Plç Catalunya Manifestació estatal en Defensa dels Serveis Públics.

L'alberg on els farem es troba a al Masnou (Maresme). És pot arribar amb les Rodalies R1. No cal anar en cotxe, però l'alberg té pàrquing.

Us recomanem portar amés del que us calgui per passar una nit d'alberg, banyador i tovallola, ja que tenim la platja al costat.

ÉS URGENT que aneu confirmant la vostra participació, o no, per quadrar temes logístics. Aviseu-nos enviant un correu a organitzacio@joventutcomunista.org, on també podeu plantejar els dubtes que tingueu. El cost de participació als campaments (dinar, sopar,dormir, esmorzar i dinar) és de 27€ i fem una forquilla de preus de 15€ a 30€ d'aportació depenent de la capacitat econòmica de cadascú.

Esperem trobar-vos a tots i totes!
Visca la Joventut Comunista alegre i combativa!

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,