Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Un cop més el Govern fa recaure el gruix dels ajustos sobre els treballadors i les treballadores. Les mesures plantejades segueixen sense donar les respostes necessàries per superar la crisi actual i, juntament amb el bloqueig de la negociació dels convenis col·lectius per part de la patronal, representen un fre a la recuperació econòmica i una agressió als treballadors.

Per tot això, els CJC-Joventut Comunista de Catalunya convoquem a l’acte sindical per a delegats i delegades i afiliats i afiliades que organitza CCOO a Madrid. Serà l’ocasió per situar les nostres reivindicacions i donar-hi impuls.

DES DE CCOO PLANTEGEN:

1. Sortir de la crisi d’una manera justa i equitativa, per a la qual cosa proposem: forçar un canvi en l’orientació de les polítiques europees, promoure una reforma fiscal i una reforma del sistema financer, establir mecanismes de control dels preus i abordar un veritable canvi de model productiu.
2. Crear ocupació digna i amb drets. Ocupació per als joves.
3. Restablir drets laborals. ILP per l’ocupació estable i amb drets.
4. Lluitar per mantenir i ampliar els serveis públics de qualitat com a factor de cohesió social i font d’ocupació.
5. Comprometre’ns amb la regeneració democràtica de l’activitat política i sindical.

Gran acte sindical de CCOO a Madrid el 24 de setembre
DIA: Dissabte, 24 de setembre HORA: 10.30 h
LLOC: Palau de Vistalegre - Madrid
TRANSPORT: Sortiran autocars des de totes les capitals de comarca de Catalunya. Pots contactar amb la teva Federació o Unió Comarcal de CCOO per inscriure-t’hi.

Més informació

Etiquetes de comentaris: , ,