Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


EUiA i Alternativa Jove-Joves d’EUiA de l’Hospitalet de Llobregat ha programat diverses activitats per aquesta setmana en el seu ‘xiringuito’ a la Festa de Bellvitge. Així, demà dimecres 7 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc una xerrada sota el títol ‘15-M, què és i cap a on va?’, a càrrec de Jaume Botey, ex-regidor i professor d’Història a la UAB.

El dijous 8, també a les 19 hores, la xerrada anirà de ‘Retallades, reformes i mobilització social, referèndum ja!’, i hi intervindran Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès (USCOB), i Àngels Martínez Castells, professora d’Economia i portaveu de DEMPEUS per la Sanitat Pública.

El divendres 9, a les 19 hores, hi haurà cine-fòrum, amb la pel·lícula ‘Los educadores’, sobre com la intervenció social i la formació són fonamentals per evitar l’exclusió social. I el mateix divendres, a les 00 hores, concert amb el grup de rumba catalana Más Vale Tarde Ke Nunca.

El dissabte 10, a les 21.30 hores, s’ha programat el tradicional sopar d’EUiA de l’Hospitalet, que comptarà amb l’assistència del coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, el coordinador local de la formació i regidor, Alfonso Salmerón, i membres de la Comissió Local d’EUiA. A la nit, a les 00 hores, hi haurà un concert del grup cubà Cubaneo lo Auténtico.

Finalment, el diumenge 11 de setembre, a les 14 hores, es farà l’arrossada de anual de l’Assemblea d’EUiA a la que assistirà l’ex-senador d’EUiA, Joan Josep Nuet.

Tota la informació a www.euia.cat

Etiquetes de comentaris: , ,