Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Hem tingut la sort de poder contactar amb el grup més de moda de les últimes 24 a Catalunya: els PSCatarres. Després de llançar ahir a la nit el nou hit "Oh FMI!" no els paren de caure ofertes i han fet baixar en 10 punts la prima de risc de la seva discogràfica.

Bona tarda, com porteu això de passar de ser uns simples militants músicals del PSC a ser ara "trending topic" al twitter dels mercats?

Bé, no és gens sorprenent, ja que avui en dia la democràcia ha passat de moda i ens era molt complicat fer les cançons reivindicatives de tota la vida. Ens ha costat, però finalment hem obert els ulls i ara al nostre cor ja no hi ha lloc per la democràcia... Ara és plenament ocupat per el FMI... ai el FMI com l’estimo... Així, hem sigut capaços d'escriure aquesta cançó d'amor desde dins i creiem que és per això que tant ràpidament han respós els mercats.

Se'ns fa difícil entendre com pot ser que un partit d'esquerres com el vostre permeti la promoció d'aquest canvi de democràcia per mercats...

És que l'ésser humà evoluciona, sent tant esplendorosos com són els mercats i en especials, sent tant fabulós com és el FMI ja no té sentit governar segons el que el poble vulgui, ha de ser el poble que ha de veure que el FMI és el camí i els mercats en saben més... Aleshores, ja no té tanta importància el joc electoral! Seguirem votant el PSC, però ja no té sentit ser d'esquerres o de dretes... pel bé de tots i del FMI creiem que el millor seria una coal·lició de tots els partits polítics que represnten la unitat sota el FMI: PSC, PP, CiU... I el PSC ha de ser un partit valent que faci aquest pas endavant.

I no esteu preocupats per la reacció dels votants del PSC que si que es consideren encara d'esquerres?

Doncs la veritat és que no... L’important és la reacció dels mercats, l’important és el que pensen i decideixin ells. Tal i com ha de ser, com a Itàlia, com a Grècia... Les coses funcionen bé si és el FMI qui decideix qui mana no si ho decideix el poble. No ens importa si els pocs que encara queden que es defineixen d’esquerres no ens voten.

Canviant de tema... com veieu el panorama músical català, sobretot al relacionat amb organitzacions i joventuts polítiques com vosaltres?

Nosaltres hem sigut els pioners però sabem del cert que hi ha altres grups que seguiran la nostra línia i començaran a canviar la línia política, per tenir contents als mercats. Un exemple són els “Amics dels Mercats” tradicionalment propers a partits independentistes com ERC estan preparant una nova cançó... Us podem avançar que proposa una nova dirigent nacional per apropar Catalunya al FMI, la molt honorable Pilar Rahola.

Ja per acabar... la pregunta obligada: Podrem comptar amb vosaltres per la Festa Revolució 2012?
Estem pensant en fer-la en solidaritat amb alguna plataforma en contra les retallades estil Dempeus per la Salut Pública o Afectats per la hipoteca...
Depèn? Està d’acord el FMI amb aquestes iniciatives? Perquè nosaltres no podem actuar en contra dels nostres principis...

..

Etiquetes de comentaris: , ,