Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Carta de l'Honorable Conseller Felip Puig als treballadors i treballadores del Departament d'Interior:


















Resposta de la CJC - Joventut Comunista de Catalunya:


Honorable Conseller Felip Puig i Godes,

Hem tingut la sort de llegir la carta que va enviar als treballadors i treballadores de la Conselleria d'Interior amb data de 22 de desembre i malgrat no ser-ne destinataris, com que aquest any hem compartit tantes experiències i creiem que en compartirem moltes més el següent, no podem evitar donar-li una resposta i expressar-li els nostres millors desigs pel 2012.

Honorable Conseller, és molt lloable que, en un exercici de sinceritat poc comú en aquests temps, vostè digui obertament "hem viscut per damunt de les nostres possibilitats" nosaltres potser haguèssim afegit que també heu viscut per sobre de les nostres, dels que patim taxes d'atur del 40%, dels que no ens arriba per pagar els estudis.

Honorable Conseller, li agraïm profundament que ens adverteixi que l'any vinent "també arribarà carregat de dificultats". Càrregues amb dificultats com la que vostè va executar el darrer 27 de maig provocant centenars de ferits i l'estupefacció dels mitjans de comunicació de tot el món davant la brutalitat i la desproporcionalitat de la mateixa. Hem sigut molt injustos amb vostè: gràcies a vostè el moviment dels indignats va guanyar força i malgrat el preu que vam haver de pagar és necessari reconèixer-ho.

Honorable Conseller, desitgem que pugui celebrar les festes en un ambient d'esperança i fraternitat. És per això que anhelem, amb totes les nostres forces, que presenti la seva dimissió. Centenars de milers de signatures avalen aquesta opció i, estem convençuts i convençudes que, una persona de fortes conviccions democràtiques com vostè, actuarà en conseqüència.

Bones festes!

Barcelona, 24 de desembre de 2011
CJC-Joventut Comunista de Catalunya

Etiquetes de comentaris: , , , ,